Hjemmebakt knekkebrød
går som en farsott for tiden,
ikke rart for det er supergodt
til kveldskos med ost på og
en god kopp te....
2 dl solsikkekjerner
2 dl sammalt rug grov
2 dl havregryn
2 dl havrekli
2 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 dl kruskakli
1 ts salt
7 dl vann
Bland alt det tørre, ha oppi vann,
la det svelle i 20 -30 min.
Del massen i 2 og smør den tynnt utover
stekebrettet med bakepapir.
45 minpå180 grader i varmluft.
Luft ut hvert 15 minutt, etter første lufting
del den i passe biter med pizzaruller.
Er de ikke sprøe,
tørk de på 100 grader i ca 1 time.
LYKKE TIL :-)
Det hørtes godt ut, skal bake i helga. Fin løper, fine rester du har:))
SvarSlettKlem fra storesøster
Heisan - dei knekkebrøda såg gode ut :)
SvarSlettog duken var kjempe fine ;o)
eg syr påskeløper og kosa meg med symaskina i disse ol tider
Smil fra monika
Ja de knekkebröden sprer sig som varmt hvetebröd her hos oss bloggere... De er sååå gode!
SvarSlettDu lager veldig fine saker!!!
Klem irene
nam :) hvis d e samme oppskrift som mormor har laga, så veit æ at dæm e go! D ble no ikke hus i Sørveien på oss :( men, vi vente på drømmehuset! Kanskje d bli Julsborg?! hmm :)
SvarSletthar du vært på martna?
klæm :o)
Så flott løparen vart i desse stoffa :)
SvarSlett