tirsdag 14. januar 2014

Hjemmelaget musliblanding

                          
               Musliblanding er godt både med melk, youghurt, på is, cesam og sikkert til mye mer.
                Jeg brukte det jeg hadde tilgjengelig og etter min smak ble den super 😀                         
                                 
                                              Oppskriften er
                                     2ss smør 
                                     5 dl store havregryn
                                     1 dl solsikkekjerner
                                     1 dl gresskarkjerner
                                     1/2 dl linfrø
                                     1 neve hasselnøtter (hakket)
                                     1/2 dl flytende honning

                                     Bland alt det tørre i en bolle, ha smør i en panne og stek halvparten på sterk 
                                     varme. Når muslien har fått en fin gyllen farge tas pannen av og honningen 
                                     blandes i den varme muslien.
                                     Tøm det tilbake i bollen og bland det med resterende av muslien.

                                     

                     
                                      Når blandingen er kjølnet helles det over i oppbevaringsboks med lokk.

                                     

   
                                     På under 10 min har du en nydelig musliblanding, NYT

                                                           -sissel-











3 kommentarer:

  1. Så smart å lage sin egen musliblanding, din så kjempegod ut!

    SvarSlett
  2. Veldig lurt å ha slikt stående, og muslien din ser veldig god ut;) Er det noen grunn til at du ikke steker alt?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Edny, blir for ensformig smak når alt er ristet 😃 blir en tørr og fin musli 😀prøv den, den er supergod.

      Slett