Musliblanding er godt både med melk, youghurt, på is, cesam og sikkert til mye mer.
Jeg brukte det jeg hadde tilgjengelig og etter min smak ble den super 😀
Oppskriften er
2ss smør
5 dl store havregryn
1 dl solsikkekjerner
1 dl gresskarkjerner
1/2 dl linfrø
1 neve hasselnøtter (hakket)
1/2 dl flytende honning
Bland alt det tørre i en bolle, ha smør i en panne og stek halvparten på sterk
varme. Når muslien har fått en fin gyllen farge tas pannen av og honningen
blandes i den varme muslien.
Tøm det tilbake i bollen og bland det med resterende av muslien.
Når blandingen er kjølnet helles det over i oppbevaringsboks med lokk.
På under 10 min har du en nydelig musliblanding, NYT
-sissel-
Så smart å lage sin egen musliblanding, din så kjempegod ut!
SvarSlettVeldig lurt å ha slikt stående, og muslien din ser veldig god ut;) Er det noen grunn til at du ikke steker alt?
SvarSlettHei Edny, blir for ensformig smak når alt er ristet 😃 blir en tørr og fin musli 😀prøv den, den er supergod.
Slett