søndag 10. mars 2013

Italienske kjøttboller

ITALIENSKE KJØTTBOLLER 
 Disse kjøttbollene er helt nydelig, fikk de servert første gang hos min venninne Jorun, så det er hennes oppskrift jeg legger ut her

1/2 kg kjøttdeig
1 finhakket løk
50gr oppsmuldret loff
2-3 pressed hvitløksfedd
2ts tomatpurre
1ts sukker
1ts paprikapulver
3-5 dråper tabasco
1ss finhakket persille
1 sammenpisket egg
1ts salt
1/2ts malt pepper

Blandes sammen i kjøkkenmaskinen,
rulles i hvetemel med litt salt og pepper og
steker de i olje og margarin

Serveres med stekte poteter, tzatsiki og aioli og foccasiabrød.

Eller på et tapasbord, lykke til 
og vel bekomme :-)



2 kommentarer:

  1. De skal prøves, ser deilige ut. Ha en fin dag.

    SvarSlett
  2. Dette så godt ut! Håper jeg får prøvd med på disse en dag:-)

    SvarSlett